Arsenie Boca

[youtubegallery]
Arsenie Boca – Viaţa şi minunile Părintelui|http://www.youtube.com/watch?v=cPp9S6k318o
Necazurile ne vin de pe urma păcatelor|http://www.youtube.com/watch?v=-opvva6H3J4
Cuvinte de mântuire|http://www.youtube.com/watch?v=-37nziRXjUs
[/youtubegallery]


Părintele Arsenie Boca a făcut o serie de profeții ce s-au adeverit, uimind astfel creștinii din România
 
Acesta a vorbit despre o mare descoperire ce se va face la noi în țară și va avea un puternic impact asupra tuturor. Totul va veni însă în urma unei lupte grele, scrie a1.ro.
 
Mai mult decât atât, Arsenie Boca a vorbit despre o perioadă grea ce se va abate asupra României. Acesta a povestit despre „o hidră cu răsuflare otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa Dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.
 
Părintele a spus că vor urma vremuri grele, în care forțele răului vor pune la încercare credincioșii prin puterea banilor și a viciilor. De asemenea, minciuna, prefăcătoria, intriga și omorul vor naște numeroase probleme.
 
Ceea ce este cu adevărat incredibil este o profeție a lui Arsenie Boca în care se spune că lumea întreagă își va îndrepta atenția asupra României, datorită unor schimbări incredibile ce vor avea loc aici.
 
Sursa: stirile.rol.ro

Cenzura invidiei
 
Invidiosul nu primeşte doctor pentru boala sa şi nu poate găsi leac tămăduitor al suferinţei deşi Scriptura e plină de ele. El aşteaptă uşurarea bolii doar numai într-un singur fel: să vadă prăbuşindu-se pe unul din cei invidiaţi. Capătul urii lui e să vadă pe cel invidiat din fericit în nefericit, din norocos în nenorocit.
 
Pe unii oameni cu totul potrivnici, binefacerile îi îmblânzesc. Pe invidioşi însă binefacerile mai mult îi înrăiesc. Rănile invidiei sunt adânci şi ascunse şi el nu suferă vindecare, ca unele ce s-au închis de durerea lor oarbă în ascunzişurile conştiinţei.
 
Invidiosul e duşmanul propriei sale sănătăţi sufleteşti. Cel invidiat poate să scape şi să ocolească pe invidios; dar invidiosul nu poate scăpa de sine însuşi. Tu, invidiosule, duşmanul tău e cu tine, vrăjmaşul ţi-e continuu în inimă, primejdia e închisă în adânc, eşti legat cu un lanţ neîndurat, eşti prizonierul invidiei şi nici o mângâiere nu-ţi vine în ajutor. A prigoni pe un om binecuvântat de Dumnezeu şi a urî pe cel fericit, iată o nenorocire fără leac.
 
(Din învăţăturile Părintelui Arsenie Boca. Despre durerile oamenilor, vol. 7, Ed. „Credinţa strămoşească”, 2011, pp. 34-35)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Home Bucharest Dobrogea Moldova Walachia Transilvania